Om oss / Kontakt

Yoga Shala Falkenberg

Lisbeth Larsson


Jag har arbetat med friskvård och hälsa i många år, utbildad friskvårdskonsulent, basmedicin, Reiki master och Yinyoga lärare. Hos mig kan du få andlig rådgivning, Ayurvedisk aromamassage med varm olja enligt din konstitution och healing.

Varje behandling är unik just för dig.

Yinyogan är en blandning av hatha yoga kinesisk medicin och mindfulness, du ger dig själv en behandling i varje pass.

Jag utbildar i Reiki healing steg 1-3, Munay KI de tio riterna och Plejaderna våra förfäder. Håller även uppstignings meditationer, workshops i andlig utveckling och workshop i drömmarnas betydelse för vår hälsa!

0738-185600


Charlotta Bjarneborg

 

Mitt intresse för hälsa o välmående har länge varit stort. 2014 utbildade jag mig till MediYogainstruktör och kände snart att jag vill lära mig ännu mer och fortsatte utbilda mig till MediYogaterapeut och lärare. Att få dela med mig av yogans effekter glädjer mig. Jag känner själv så stor skillnad när jag yogar och hur gott det perverkar mig, då är jag mer balanserad, harmonisk och har lättare att fokusera. 

Vidare har jag gått flera fördjupningsutbildningar inom MediYoga, så som MIMY - Mindfulness och MediYoga, MediYoga vid stress och utbrändhet och MediYoga för gravida. För att utbilda sig i MediYoga krävs basmedicinska kunskaper, därför jag mig 2016 till undersköterska. Jag är även andndningscoach. Genom yogan o andra utbildningar o kurser jag lärt mig jättemycket. Tydligast är att kroppen är en helhet, kropp, sinne och själ. Det ena kan inte vara utan det andra för att må bra.

Jag tycker om att träna och äta hälsosam mat. Därför har jag även fördjupat mig inom pilates och rawfood. Håll utkik på mina kurser och workshops.

Varmt välkommen, 

Charlotta

 

Yoga Shala Falkenberg

Nygatan 40, 1 tr

311 31 FalkenbergCopyright @ All Rights Reserved