Om oss / Kontakt

Yoga Shala Falkenberg

Lisbeth Larsson


Jag har arbetat med friskvård och hälsa i många år, utbildad friskvårdskonsulent, basmedicin, Reiki master och Yinyoga lärare. Hos mig kan du få andlig rådgivning, Ayurvedisk aromamassage med varm olja enligt din konstitution och healing.

Varje behandling är unik just för dig.


Yinyogan är en blandning av hatha yoga kinesisk medicin och mindfulness, du ger dig själv en behandling i varje pass.

Jag utbildar i Reiki healing steg 1-3, Munay KI de tio riterna och Plejaderna våra förfäder. Håller även uppstignings meditationer, workshops i andlig utveckling och workshop i drömmarnas betydelse för vår hälsa!

0738-185600


Charlotta Bjarneborg

MediYoga - Pilates - Rörelsecoachning

 

Mitt intresse för hälsa o välmående har länge varit stort. 2014 utbildade jag mig till MediYogainstruktör och kände snart att jag vill lära mig ännu mer och fortsatte utbilda mig till MediYogaterapeut och lärare. Att få dela med mig av yogans effekter glädjer mig. Jag känner själv så stor skillnad när jag yogar och hur gott det pårverkar mig, då är jag mer balanserad, harmonisk och har lättare att fokusera. 

Vidare har jag gått flera fördjupningsutbildningar inom MediYoga, så som MIMY - Mindfulness och MediYoga, MediYoga vid stress och utbrändhet och MediYoga för gravida. För att utbilda sig i MediYoga krävs basmedicinska kunskaper, därför utbildade jag mig 2016 till undersköterska samtidigt som jag utbildade mig till MediYogaterapeut.  Jag är även andndningscoach. Genom yogan o andra utbildningar o kurser jag lärt mig jättemycket. Tydligast är att kroppen är en helhet, kropp, sinne och själ. Det ena kan inte vara utan det andra för att må bra. Ett naturligt steg för mig blev 2019 att utbilda mig till rörelsecoach genom Walkfeeling Academy, tänk att hur vi går, står o rör oss påverkar också vårt mående och vardagsbalans.

Jag tycker om att träna och äta hälsosam mat. Därför har jag även fördjupat mig inom pilates och rawfood. Håll utkik på mina kurser och workshops. Jag jobbar även tillsammans med företag. Senast har jag jobbat tillsammans med Carlsberg och Falkenbergs Sparbank med MediYoga och Mindfulness, vilket har varit mycket uppskattat för både företag och medarbetare.


Lyssna på din kropp när den viskar till dig så slipper du höra den skrika.

Varmt välkommen att höra av dig för individuell träning, gruppträning och samarbeten.

Charlotta

073-445 34 26 charlottabjarneborg@gmail.com


 


Yoga Shala Falkenberg

Nygatan 40, 1 tr

311 31 FalkenbergCopyright @ All Rights Reserved